Alla inlägg den 14 maj 2008

Av Caroline Kjellberg - 14 maj 2008 21:03

Tittade igenom Ann - Louises blogg!, och *********** vad mycket puppis har växt!.


 

Puppis liten.


 Puppis STORA karl!!!.

Av Caroline Kjellberg - 14 maj 2008 20:52

Lovade för ett BRA tag sen att jag skulle lägga ut bilder på Milou!. Ska göra det nu!. Domma bilderna har jag INTE tagit utan jag har snott dom ifrån Ann - Louises blogg! ;). Fasst den första bilden har jag tagit! :).

 

 Milou, sötnöt!!!.


 SNYGGING!!!!


 

Milou välldigt trött!!!.

Av Caroline Kjellberg - 14 maj 2008 20:22

Har ju vart skola idag! :(. Var inte så himmla kul!. det ända som var kul var att vi skulle på en teater!:). Och det var ca. 4 st i från våran klass som var med!!:). Pjäsen handlade om äkta vänskap m.m Och den var jätte bra!!.


Sen så blev det ett snabbt om byte till ridkläder och sen till Ann - Louise!, skulle rida idag igen på Casino! <3.När jag kom dit så gjorde vi i ordning mat till alla hästarna!. Tittade på vad Ann - Louise gav dom!, och det var: vitaminer, miniraler, loppfrö eller vad det var m.m. Fick locka ut Casinio med maten!. När vi var framme vid Ann - Louise hus ( där jag borstar sadlar och tränsar )Så gav jag han maten!. Det tog inte en lång stund tills han hade ätit upp allting!. Och så klart så skulle han ju komma och snuska ner mig!!. haja!, man får väll skylla sig sjävl om man gosar, pillar och grejjar  med han!!. Ridturen idag så var han mkt bättre en vad han var igår!. Vi red den vägen som vi gjorde igår fasst vi red inte ut i skogen! ( eller vi rider ju hela tiden i skogen men inte direkt den vägen som vi gjorde igår! ) utan i stället för att rida där det var vått och dom andra vägarna så fortsatte vi rakt fram upp för en backe och sen så var det inte en sån lång bit tills det järdet som vi galopperade i går på! =D. Vi galopperade lite och sen så var det inte så längt hemma ifrån!. Idag så var han välldigt piggare än vad han var igår!, så jag hoppas att han är på förbättrings vägen!!!. När jag kom hem till Ann - Louise så tog jag av honom " kläderna " och tog in han i hagen!. Sen så gick jag och Ann - Louise ut och fikade lite fika! =D. GOTT!!.


Så nu sitter jag här hemma och FÖRSÖKER att plugga!, vi har geografi tills i morgon, det är om Oceanien m.m Tog en bild på en bild som var i Land Och Liv boken! :).


 Bilden blev inte så där jätte bra!.....

Presentation

Omröstning

Vad gillar du mest ?
 Sommaren
 vinter
 hösten
 våren

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7
8
9
10 11
12 13 14
15
16
17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards