Alla inlägg den 28 maj 2008

Av Caroline Kjellberg - 28 maj 2008 19:46

Tjena mors!


Skolan idag har vart ganska bra!, vi har haft b - språk, ( som var kul för en gångs skull! x) ) , australien, som också var kul x). Också fick vi gå tidigare till lunch!!, för att vi skulle ha bytt med 2 :ornas tid, men våran lärare Morgan. Hade upfattat fel , för det var nästa gång som vi skulle äta tidigt!. Så vi får göra det nästa gång också! ;). Slutade skolan och vi gungade! :). Sen kom bussen. . Det är tråkigt eftersom att den kommer halv tre på onsdagar så man får sitta och vänta ganska länge!. Men det är endå bra för man kan göra läxorna! ;), så det slipper man när man kommer hem! =D.



Kom hem och till Casino <3, har inte var hoss honom på ett tag:(, men idag så kunde jag komma!;). Han har ju haft ganska ( jätte ont ) ibland så att han knappt kunnat att gå! :O. Men idag så var han fräsch!, så jag hoppas att det bara blir bättre och bättre!. För att Ann - Louise hade köppt någonting som skulle mjuka upplederna på han, så det hällde hon i hinken som han skulle äta ur. Han fick lite morötter med så att han skulle få i sig lite i alla fall, men han åt för det mesta då bara morötterna!, men lite fick han i sig i alla fall. Ville inte rida på han idag, så jag gick en liten promenad i stället med han!, och han tyckte att det var jätte skönt att få komma ut!. Tänkte att han kanske hade villat att stanna och äta lite gräs då och då, men nej då!. Här traskar vi bara på sa han!:). Kom tillbaka och pratade lite med Ann - Louise. Hon frågade om det gick bra?!, och det gjorde det ju! ;). Gick in och gosade med hennes hund Kiro!, han är ju rätt gammal. Och hon hade sagt att hon puppis var kissenödig mitt i natten så hon  hade var tvungen att gå upp och släppa ut han!. När hon sen skulle gå upp så kom Kiro farandes och han kunde inte riktigt ta ut svängen ifrån trappan. Så han gick några steg upp för trappan också rammlade han bakåt! :O. Hon skyndade sig att vända sig om och springa ner till han!. Han reste sig upp, men han stog bara på tre ben!. . . . . STACKARN!

 Tyvärr så var det den enda bilden som jag hade på han! :(


Kom hem och käkade lite och började att läsa läxan!. Gick ut och skulle åka till mormor för att hon skulle ha förhört mig!, men då kom Marina ( mammas kompis sedan hon gick i skolan ), hon hade med sig en JÄTTE sööt litet barn som hetet Tea!. Tea och jag klappade kaninerna och studdsade studsmatta! :).


Det var min dag!, Heejdåå! x).

Presentation

Omröstning

Vad gillar du mest ?
 Sommaren
 vinter
 hösten
 våren

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7
8
9
10 11
12 13 14
15
16
17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards