Alla inlägg under maj 2008

Av Caroline Kjellberg - 7 maj 2008 18:47

Då var det onsdag och det har vart en ganska bra dag i skolan!. Vi har haft b- språk ,matte m.m Efter skolan så följde jag med Frida hem. Vi kunde bara vara i ca 2 timmar för att sen så skulle hon och hennes pappa Råger åka och köpa pressent till Fridas mamma, Ann. När vi var så studdsade vi studsmatta, lekte dunkgömme m.m Haja!, kul var det i alla fall. Tack för en kul dag Frida.


Nu när jag har kommit hem i från Frida så gick jag ner till mormor och morfar!. Gick en sväng på G.P Ska lägga in detta inlägger och sen så väntar läxorna! :(. TRÅKIGT!!!. Vi har matte, eller egentligen så har vi inte det!. Men jag gör lite endå för att nu på fredag så har vi matte prov!. Ännu tråkigare!!.


 G.P.

Av Caroline Kjellberg - 5 maj 2008 20:37

Nu var det måndag och skolan börjar i morgon. Dagen började jätte bra!. Jag ringde Frida och frågade om det gick att vara hon sa: JA!. Så hon kom hem till mig. Vi hoppade lite studsmatta, och sen så packade vi lite fika och cyklade till grushålan! =D.Jag hade tänkt att bada men när jag kännde på vattnet så tyckte jag ju att det var IS kallt. Så jag hoppade ju inte i!. Vi grejjade där i någon timme. Sedan så ringde mamma och sa att det var mat! ;). Vi cyklade snabbt hem och snabbt tillbaka till grushålan!. Och då så hoppade jag ju i! :-). Kan inte säga att det var jätte kallt då och inte varmt heller utan mitt i mellan!. Therese kom efter en liten stund, v fick för oss at slänga vatten på varandra!. Vi hållde på en liten stund och sen så var alla jätte blöta!. Så då cyklade vi hem! ;-).

Av Caroline Kjellberg - 4 maj 2008 19:30

Idag har det vart en toppen dag!. Den började lite tråkig för att jag skulle ha åkt och ridit på Casino!, men Ann - Louise mådde inte bra så det gick inte!, men men det går ju att rida en annan dag i stället!! =D. Ringde sen till mormor och frågade i fall jag kunde få komma ner och gå en promenad med G.P Och det fick jag!!!. Efter det så tog vi upp studsmattan! :). Jätte kul!, jag och min kusin Megan hoppade och hoppade!!. Mamma skulle ta lite kort men jag kan nog säga att det tog en halv timme innan det ens blev några bra bilder!.


 Jag gör någonting!.... Kommer inte på vad det var som jag gjorde =D.


Jag står på händer! :).


 Jag gör skruven!.


Jag är upp och ner! :D.


Här gör jag också någonting som jag inte vet vad det är!....... xD


 Skruven igen! :D.

 Och denna bilden får avsluta.


Kan säga att domma tricken som jag har gjort ska min INTE prova på om man är nybörjare!. Utan en massa träning! ;-).

Av Caroline Kjellberg - 3 maj 2008 21:40

Nu var det lördag!, har precis ( nästan ) kommit hem i från Strömsholm!. Det var en P.R.E visning! ;). Jag och Ann - Louise tittade lite på dom hästarna som fanns där!. Kan bara säga att det fanns INGET alltså INGET som dom nästan kunde göra!!. Dom stod åtskilda ifrån varandra i ett litet utrymme!. man såg att dom hade börjat att gnaga på trät välldigt mycket!, p.g.a att dom hade INGET att göra!, så då hade dom satt tråd så att dom fick en stöt om dom bet någon stanns!!. Sen hade dom en annan sak!. Dom tog en häst och ställde den i en lika litet utrymme som den andra!, men skillnaden var att nu var det en sak bakom som snurrade så den var tvungen att gå!. Och det värsta var att dom hade satt fasst en massa saker vid nacken så den var alldeles för mycket böjd!!. Så när dom tog bort dom sakerna som satt runt halsen så sträckte dom lite grann på halsen men tog sen tillbaka den till den ställningen som dom hade gett den!. För att om dom rider med en sån böjd hals och sen man låter dom sträcka på halsen så är dom så vana att böjja halsen så att det gör så ont att sträcka ut den!!. Stackarna!!. Haja!, förutom det så var det jätte kul på Strömsholm!.


Så tack Ann - Louise för en jätte trevlig helg!!!!! ;-).

Av Caroline Kjellberg - 3 maj 2008 21:25

Hej igen mina bloggläsare! :). Har inte hunnit skriva eller lagt in bilder nu under dom här 2 - 3 dagarna!, för att på torsdagen så var jag slapp!. Haha, på fredagen så var jag med Ann - Louise på en visnings grejj med Fonzie Inger och Mango. Och när jag kom hem därifrån så var det bara att hoppa i ridkläderna och sen åka till ridskolan!. När jag hade kommit hem så var det att packa och sen åka hem till Ann - Louise igen!, skulle sova över där tills på lördag!. För på lördag så var det P.R.E visning!. Ann - Louise skulle ha ställt ut Casal, men hon tyckte att just nu så var det ingen idé!. Så nu har man kommit hem i från Strömsholm! =D. är välldigt trött, men kan nog orka med att skriva lite till och lägga in lite bilder!.


Där vi var med Fonzie,Inger och Mango var jätte kul!. Vad mycket trick Fonzie kunde. Här kommer det lite bilder dom små sötnosarna! :).........


 Inger och Fonzie. Fonzie står på bakbenen.


 Fonzie och Mango.


 2 sötingar sitter! ;).


Fonzie rullar sig! :-).


 Vinki vink!!!!!


Hopp!!!!


Alla tre.

 

 Söting.


 Mango står på Fonzie ;-).

Av Caroline Kjellberg - 1 maj 2008 19:19

Nu var det första maj då!. Kan väll inte säga att det har vart fint väder idag! :(. Men jag kan faktiskt tycka att det kan regna i 1 dag så att växter och sånt kan växa! =D. GP har vart och hälsat på idag!. Han ska vara här i 3 - 4 för att Stefan ( han som vi passar GP för ) har en tik hemma som löper! , så vi ska ha honom här då i ett litet tag!. I alla fall, GP är en drever hane!, han är 5 år och är jätte go!. Här kommer det några bilder på han....


GP, inne i hundgården.


 GP i hundgården.


 - Kan vi inte gå på promenad?!, snälla!!!. =D.


- Vad man blev trött av promenaden!. Bäst att ta en liten tupplur!.


 En trött liten sötnöt! :).

Presentation

Omröstning

Vad gillar du mest ?
 Sommaren
 vinter
 hösten
 våren

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7
8
9
10 11
12 13 14
15
16
17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards